Vredestein Klassieker Taxatiedag bij Oldtimerland

 

Op zaterdag 9 september organiseert Vredestein bij Oldtimerland de Vredestein klassieker taxatiedag. Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker?

Kom dan zaterdag 9 september naar Oldtimerland op de Wiekenweg 45 in Amersfoort voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers.

 
 
timothee-magli-42152.jpg
 
 

Taxatie

Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen. Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

 

Verzekering

Een officiële taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 89,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

 

Bandenadvies

De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

 

Ontmoet andere liefhebbers

Naast deze voordelen zijn de taxatiedagen een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Als u uw klassieker wil laten taxeren, neem dan contact op met het Oldtimerland (033-4531570 of info@oldtimerland.nl), zodat er een afspraak kan worden gemaakt. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat.

 

 
vredestein-logo.png
 

Voor meer informatie

U kunt mailen met customer.nl@apollovredestein.com of bellen met Vredestein Nederland: 053 - 488 87 77. Buiten kantooruren kunt u bellen met Huib Adolfs, 06-53616668