De technische staat van uw klassieker of oldtimer bepaalt of u zich onderweg veilig en comfortabel voelt.

Of het nu gaat om regulier onderhoud, het aanpassen van uw klassieker voor race- en rally gebruik, of specifieke aanpassingen van het onderstel, het remsysteem, een complete motor of versnellingsbak revisie… bij Oldtimerland vervullen wij graag uw wensen. 

De ene klassieker wordt op mooie dagen naar buiten gehaald voor een mooie tourrit, en de andere wordt intensief gebruikt bij rally’s. Uiteraard is de mate van onderhoud afhankelijk van het gebruik. Oldtimerland geeft u graag advies hierover.


Waarom Oldtimerland

Preparatie Race- en Rally

Groot assortiment originele onderdelen

APK keuring en Taxatie

 
 
 
 
 

Goed, of anders niet.

Uw klassieker restaureren? Als liefhebbers en eigenaren van oldtimers snappen wij bij Oldtimerland dat het toevertrouwen van je oldtimer een gevoelige zaak is. Helaas zien wij regelmatig werk dat slecht uitgevoerd is, door mensen die geen ervaring hebben met oldtimers. Onze visie is dat een restauratie goed moet worden uitgevoerd, of anders niet. En nog belangrijker is dat onze specialisten kennis en ervaring hebben met het restaureren van uw geliefde klassieker. Meer weten over het deskundig laten restaureren van uw klassieker? Neem contact op.

 
 
APK-en-taxatie-oldtimerland.jpg

APK keuring en taxatie.

Oldtimerland kan de APK keuring voor u uitvoeren. Een taxatierapport van uw oldtimer is van groot belang. Wanneer uw klassieker gestolen wordt of beschadigd raakt zal de verzekering aan de hand van de taxatiewaarde uitkeren. Bij ons kunt u terecht voor een gecertificeerd taxatierapport welke door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd wordt.

Uiteraard kunt u bij Oldtimerland een schade expertise laten uitvoeren, mocht u onverhoopt schade hebben aan uw klassieker.

 
 

De uitstraling van uw klassieker is vanzelfsprekend belangrijk.

Naast de technische kennis en ervaring hebben we dat ook op het cosmetische vlak zoals carrosserie, lakwerk en interieur. Soms is de “patina” van een klassieker zo mooi dat wij u kunnen helpen dit te behouden, en soms is het opnieuw spuiten of opnieuw bekleden van het interieur gewenst.

Oldtimerland heeft een select aantal partners voor het opnieuw bekleden van meubilair met stof of leer, met of zonder piping, voor het opnieuw aanbrengen van hemelbekleding en het spuiten van de carrosserie.

 
 
merken-oldtimerland.jpg

Merken en Specialisaties

Wij hebben in ons magazijn een uitgebreid assortiment van originele onderdelen voor hoofdzakelijk Italiaanse klassiekers, maar natuurlijk kunt u ook voor ander merken bij ons terecht.

Doordat wij over een uitgebreid, wereldwijd netwerk beschikken, zijn wij in staat om ook moeilijk verkrijgbare onderdelen voor uw geliefde klassieker of youngtimer te vinden.

EU

Alfa Romeo

Chevrolet

De Tomaso

Lancia

Lamborghini

Maserati

Porsche

Volvo

Ferrari

Fiat

USA

Chrysler

Dodge

Plymouth

GB

Aston Martin

Austin Healey

Bentley

Jaguar

MG / MGB

Rolls Royce

 
 

Klassieke rally’s of races.

Wanneer u klassieke rally’s of races wilt gaan rijden, volstaat een kaartleescursus alleen helaas niet. Afhankelijk van het soort rally kan Oldtimerland uw klassieker prepareren en onderhouden.

Voor een groot aantal klanten doen we dit al jaren; bij de ene volstaat het monteren van een Tripmaster en extra verlichting, bij de andere beginnen we met een kale carrosserie en beginnen we met een rolkooi, verzwaarde wielophanging, racetank, aangepast instrumentarium en ga zo maar door.

Ook een motorische upgrade wordt vakkundig gedaan door onze in-house partner Motoren Revisie Amersfoort

 
 
Tripmaster-oldtimerland.jpg

Bibliotheek met een groot assortiment aan informatie.

Wij beschikken over een bibliotheek met een groot assortiment aan informatie zodat wij u, maar ook de thuis hobbyist kunnen bijstaan met technische adviezen en door ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat om u van de meeste onderdelen te voorzien.

Heeft u een specialistische vraag over uw oldtimer, klassieker of youngtimer?