Liefhebbers & specialisten van diverse klassiekers, oldtimers en youngtimers.

Bij Oldtimerland zijn wij liefhebbers & specialisten van diverse merken. Samen met onze in-house partner, Motoren Revisie Amersfoort, kunnen we alle werkzaamheden aan uw klassieker uitvoeren, met enthousiasme, liefde en passie.

 
 

Wie zijn wij

Ronald Versteeg

" Mijn voorkeur of liefde voor techniek is begonnen met sleutelen aan brommers. In de weekenden stond ik auto’s te poetsen bij een Alfa Romeo dealer, en daar is mijn passie voor Alfa Romeo’s geboren. De combinatie van hoogstaande techniek, gecombineerd met een wonderschoon design is de reden dat ik ook heel enthousiast kan raken van veel Ferrari modellen.

Een hele andere manier van autorijden zijn de klassieke Amerikanen, maar de styling van oude Plymouths en Chryslers vind ik wonderschoon! "

Harry Minekus

" Op zaterdagen ben ik de autodealers langsgaan voor folders, om vervolgens door te spitten en weg te dromen. Later ben ik gaan werken voor Mercedes-Benz. Hele goede auto’s, zeker in “mijn tijd”.

Aangezien ik iets meer te doen wilde hebben, ben ik bij FIAT gaan werken, haha. En daar kwam toen een oranje 124 Spider binnen, en ik was verkocht! De liefde voor dit model is alleen maar gegroeid in de jaren, en zonder valse bescheidenheid kan ik wel stellen dat ik nu de 124 Spider specialist ben! "

Jeroen Schoemaker

" Ik denk dat het allemaal begonnen is met het bouwen van mijn eerste zeepkist. Daarna kwamen de brommers en grasmaaiers die mooier en sneller konden.

Na een aantal Opel’s te hebben gereden (want dat reed je vader ook, zoals velen die tijd), kocht ik een Alfa 33. En ja, eenmaal daar aan geproefd te hebben, kan én wil je niet meer terug. Later ga je ook de vormgeving waarderen.

Professioneel maakte ik ook een switch van Mercedes-Benz naar Alfa Romeo, dus daar kwamen passie en beroep bij elkaar! En bij de Alfa Romeo dealer kwamen destijds de mooiste Alfa’s langs van Bertone’s, Giulia’s tot en met de 75, voor mij de laatste echte Alfa. Mijn droomauto is een De Tomaso Mangusta: Italiaanse vormgeving met een dikke Amerikaanse V8 achterin. "

Arjan Kuijt

" Door mijn leeftijd heb ik de 60’er- en 70’er jaren (zeg maar de gloriedagen van de hedendaagse oldtimers), niet meegemaakt. Ik kan echter wel begrijpen waarom mijn collega’s iedere keer weer enthousiast worden als er een Alfa, Maserati of Porsche uit die periode binnen rijdt.

Ikzelf hou erg veel van Duitse degelijkheid, dus een vroege BMW M of VW Golf GTI zijn wel mijn helden! "

 
 

Naast Oldtimerland zit onze in-house partner Motoren Revisie Amersfoort gevestigd.

Motoren Revisie Amersfoort is gespecialiseerd in revisie. Voor zowel het reviseren als het tunen van verbrandings- motoren en cilinderkoppen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 
 
motoren-revisie-amersfoort.jpg

Ons team van technische specialisten is van alle markten thuis. Hierdoor is Motoren Revisie Amersfoort in staat om de meeste problemen van een passende oplossing te voorzien. Of het nu gaat om een complete motorrevisie, reparatie of tuning.

Ook voor speciaal Draai en Freeswerk kunt u bij ons terecht.